top of page

Xetal YugenFace

Xetal Yugen Face is een toestel dat, op basis van AI, Artificiële Intelligentie kan detecteren of de huidtemperatuur van een persoon hoger is dan verwacht, in real time en permanent. Het werkt met respect voor privacynormen omdat het eenvoudige temperatuur- en afstandsmetingen gebruikt zonder video- of audio-informatie.

Yugen Face combineert de beproefde Yugen-technologie voor mensen en gezichtsherkenning met een nieuw AI-algoritme dat elk afzonderlijk apparaat aanpast aan de huidige bedrijfsomstandigheden en locatie. Op deze manier is het mogelijk om de gemeten waarde bij te stellen voor factoren zoals vochtigheid, buitentemperatuur, regen en blootstelling aan de zon. 

 

Yugen Face bestaat in twee modellen:  Stand is een vrijstaand model met geïntegreerde mechanische gel dispenser en  Wall is een apparaat voor montage op de muur. Op verzoek is het apparaat paneel beschikbaar voor integratie met producten van derden.

 YugenFance is een 100% Europees product!

Zodra een gezicht wordt gedetecteerd, wordt de huidtemperatuur geëvalueerd en wordt het resultaat visueel weergegeven met behulp van drie kleuren groen (normale toestand), geel* (verdachte toestand) en rood (abnormale toestand).

Deze informatie kan ook worden weergegeven via de begeleidende app** en kan worden gebruikt om twee droge contacten aan te sturen voor het bedienen van apparaten in de buurt**

_DSF2923.JPG

YugenFace maakt gebruik van een aangepaste Yugen sensor die wordt gecombineerd met een afstandssensor (IR of  ToF) om een persoon, zijn/haar gezicht en de huidtemperatuur te detecteren.

De sensor is beschikbaar voor mogelijke integratie in producten van derden. Monsters zijn beschikbaar op Tindie  of neem contact met ons op voor meer informatie of volume bestellingen.

* Functionaliteit beschikbaar op aanvraag en vrij na de release van de bijbehorende app

** Geschatte beschikbaarheid 2021

2020 @ Xetal nv

bottom of page